Workshop

En stomp workshop hjælper din virksomhed til at præstere bedre

En stomp workshop er et anderledes indslag, der åbner for dialogen på tværs af grænser i virksomheden og løsner stemningen blandt kollegerne.

Denne form for aktivitet består af lyde, rytmer, beats og breaks, der spilles på alternative instrumenter såsom tønder, spande og gryder – eller sagt med andre ord – alle rekvisitter eller artefakter, der kan fremkalde en lyd.

Workshoppen henvender sig primært til og kan benyttes af virksomheder og organisationer, der gerne vil styrke fællesskabet og motivationen blandt medarbejderne. Det er ligeledes et sjovt og overraskende indslag til f.eks. en polterabend, et kursus eller en privatfest, der trænger til et boost.

For virksomheder er workshoppen en perfekt metode  til at ryste medarbejderne sammen, skabe positiv energi og løfte stemningen. Der er ikke krav til viden eller rytmiske og musikalske kompetencer, så alle kan være med og tage del i den underholdende oplevelse.

Arrangementet indeholder oftest en kort introduktion til rytmisk sammenspil, hvorefter rekvisitterne tages i brug, og deltagerne engageres i musikken og det rytmiske univers. Workshop arrangementet kan have fokus på musikken, glæden og sammenspillet i nuet, og det kan efter ønske kulminere i et lille live show udført af deltagerne, der f.eks. kan fremvises for et publikum eller optages på video til senere brug.

Gør en god investering og skab en sjov oplevelse for jeres medarbejdere og engagement  i virksomheden på den lange bane.

Vi tilbyder professionel rådgivning og landets dygtigste og mest kompetente instruktører og -undervisere, der sikrer en succesfuld oplevelse.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af Stomp Workshop. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf. 2380 5138  eller [email protected] og lad os hjælpe.

Læs mere om stomp til polterabend