Personaledag Stomp

Samarbejde og godt humør med stomp til personaledagen

Virksomheder kan styrke samarbejdet og trivslen blandt medarbejderne med en inspirerende, sjov og anderledes personaledag med stomp som det bærende element. Ved at kombinere medarbejderdagen med stomp skabes der en positiv oplevelse for alle firmaets medarbejdere, som de kan se frem og til i positiv forventning.

Virksomheder benytter ofte personale- eller medarbejderdage til at kommunikere og sikre forretningens overordnede strategier og retningslinjer, men personaledagen kan lige så vel bruges til at løfte arbejdsmiljø, sammenhold og motivation blandt medarbejderne på arbejdspladsen.

Gennem stomp øvelserne og aktiviteterne, der instrueres af en professionel stomp-instruktør, lærer medarbejderne at arbejde sammen på en anden måde og i en anden kontekst, end den de kender og er vant til fra hverdagen. Med stomp er alle lige og alle hierarkiske barrierer og grænser er brudt ned. Dermed udvikler den enkelte medarbejder sig og motivationen og flowet i virksomheden som helhed forbedres.

Prøv en personale-eller medarbejderdag med stomp og oplev en sjov, social og sammenrysteende aktivitet, som derfor er en værdifuld investering i virksomhedens trivsel og velvære.

Kontakt os uforpligtende på  tlf. 2380 5138  eller [email protected] for rådgivning, forespørgsel og booking af stomp i forbindelse med personaledag.

Læs mere om stomp workshop