Sommerfest Stomp

Kombiner jeres virksomheds sommerfest med et underholdende stomp indslag og sæt gang i den gode feststemning

Med stomp kan I som virksomhed, organisation eller forening introducere et sjovt og overraskkende indslag for jeres kolleger, der skaber god stemning, fællesånd og heftige rytmer til den årlige sommerfest på arbejdspladsen.

Fordelen ved stomp for virksomheder er, at der ikke kræves nogen specifikke kundskaber, og alle jeres medarbejdere kan derfor være med og tage del i den sjove oplevelse. Desuden er der ikke store krav til lokaler, instrumenter mm., da stomp benytter rekvisitter fra hverdagslivet såsom koste og baljer – alt, der i princippet kan frembringe en lyd.

Til sommerfester eller ved andre festlige arrangementer i virksomhedsregi kan stomp f.eks. benyttes som opvarmning og til at stimulere en positiv stemning eller som et sjovt og underholdende indslag i løbet af festen. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at kontakte os for information i forbindelse med stomp til sommerfester. Vi tilbyder professionel rådgivning og hjælper gerne med komme med input og idéer til, hvordan og hvorledes stomp kan integreres i lige præcis jeres sommerfest.

Oplev den energifyldte og sammenrystende stemning med stomp til jeres virksomheds årlige sommerarrangement.

Kontakt os uforpligtende på  tlf. 2380 5138  eller [email protected] for rådgivning, information og booking af stomp i forbindelse med sommerfest.

Læs mere om julefrokost stomp