Kursus Stomp

Ryst deltagerne sammen, styrk samarbejdet og løft motivationen på kurset med stomp

Ledet af en professionelt uddannet stomp-instruktør og med hverdagsrekvisitter som spande og fejeblade er stomp en fantastisk sjov og underholdende metode for virksomheder og organisationer til at skabe fællesskab og trivsel blandt medarbejderne i forbindelse med et kursus eller ved et seminar.

Medarbejderne kan inddeles i grupper, der hver især får ansvaret for en specifik lyd, som, når de spilles sammen, skaber et unikt musikarrangement. Alle deltagerne har en afgørende rolle, og ingen kan undværes, hvilket giver en følelse af at være en del af noget større og på denne måde styrker motivationen hos den enkelte.

Virksomheder kan med fordel drage nytte af stomp i forbindelse med kurser, seminarer og lignende som igangsætter, opvarmning eller som et underholdende indslag eller afbræk i kursusdagen.

Oplev hvordan den positive stemning, som skabes med stomp aktiviteter, smitter af på resten af kursusdagen og medarbejdernes engagement.

Kontakt os uforpligtende på  tlf. 2380 5138  eller [email protected] for rådgivning, information og booking af stomp i forbindelse med kursus, seminar eller lignende.

Læs mere om personaledag med stomp