Om os

Stomp teambuilding er for alle

Jimmi Bech er indehaver af stompteambuilding.dk. Jimmi er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfagene trommer og sammenspilsledelse.

Jimmi er især en efterspurgt stompinstruktør, og har mange års erfaring inden for stompteambuilding. Med sin brede erfaring sørger Jimmi således for at sætte gang i rytmerne og dansen, der med sikkerhed spreder glæde og styrker samarbejdet og det sociale samvær.

Stompteambuilding.dk tilbyder workshops, teambuilding og kurser i stomp for alt mellem 10-300+ personer. Stomp er for alle og stiller ingen krav til hverken location eller jeres musikalske forudsætninger.

Stomp-instruktørerne kommer til jer, ligegyldigt hvor I er og sørger for den gode energi og det fantastiske sociale samvær, som et stomp indslag skaber. Desuden medbringer de alt det nødvendige udstyr – I skal bare være klar på en sjov rytmisk udfordring.

Et typisk stomp arrangement varer fra ½ til 1 1/2 time. Alle stomp teambuilding events planlægges individuelt gennem dialog, så det passer netop jeres specifikke ønsker og behov.

Kontakt os uforpligtende hér eller på tlf. 2380 5138  eller [email protected] for spørgsmål og booking af professionelle stomp-instruktører.

Læs mere om stomp teambuilding