Julefrokost Stomp

Spark virksomhedens julefrokost i gang med underholdende stomp

Bring kollegerne sammen om et sjovt og anderledes indslag med stomp, der skaber godt humør og julestemning til julefrokosten på arbejdspladsen.

En professionel stomp-instruktør leder processen, og med tramp, stamp og beats fra medarbejderne kulminerer det hele i et fantastisk rytmisk musikarrangement med koste og spande som instrumenter.

Stomp til julefrokoster kan f.eks. benyttes af virksomheder som en sjov kick-starter til at varme festen op og sætte gang i stemningen eller som et underholdende indslag efter maden. Det kræver ingen musikalske kompetencer af medarbejderne og alle kan derfor være med på lige fod.

Stomp giver jer energi, glæde og gode rytmer, der smitter positivt af på resten af julefrokosten. Derfor er det en enestående mulighed for virksomheder til at skabe et overraskende indslag, som medarbejderne altid vil huske og se tilbage på med glæde.

Kontakt os uforpligtende på  tlf. 2380 5138  eller [email protected] for idéer, information og booking af stomp i forbindelse med julefrokost.

Læs om stomp ved kursus