Body Percussion

Body percussion er til jer, der ønsker at styrke kulturen og sammenholdet i virksomheden

Body percussion minder om stomp, men i stedet for at bruge instrumenter som baljer, kosteskafter og spande, bruger man kroppen som percussion-instrument til at lave rytmer, beats og breaks. Det kan f.eks. være ved at slå på brystkassen, knipse med fingrene, klappe, trampe, stampe, steppe osv. Body percussion kan også bruges i forbindelse med sang og stemmens lyde som f.eks. beatboxing eller i kombination med dans og bevægelse. Body percussion er kort fortalt alle mulige lyde, der kan produceres med kroppen, så kun fantasien sætter grænser.

Virksomheder, organisationer og foreninger kan med fordel benytte sig af body percussion i forbindelse med teambuilding og workshop events. Dette kan bl.a. hjælpe jeres virksomhed med at skabe sammenhold og fællesskab blandt jeres medarbejdere på en ny, sjov og anderledes måde.

Body percussion egner sig især til arrangementer, hvor I er mange deltagere og kan være et praktisk og alternativ til stomp, fordi det ikke kræver rekvisitter, da kroppen er instrumentet. Yderligere er body percussion mindre støjende og nemt at kombinere med dans og bevægelse.

Body percussion indgår typisk som en del af opvarmningen eller i mange af vores tilbud med stomp teambuilding og workshops, men det er også muligt at booke et teambuilding arrangement, hvor body percussion er omdrejningspunktet.

Saml jeres medarbejdere om et sjovt og anderledes indslag med body percussion, og oplev hvordan fællesskabet i jeres virksomhed udvikler sig og styrkes.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende booking af stomp body percussion. Kontakt os uforpligtende på tlf. 2380 5138  eller [email protected] og lad os hjælpe.