Dans & Bevægelse

Motiver jeres medarbejdere med dans og bevægelse

Stomp kan bruges i forbindelse med alternative instrumenter og rekvisitter og i forbindelse med musik, sang og stemmens forskellige lyde. Derudover kan stomp ligeledes benyttes i kombination med kroppen i form af dans og bevægelse.

Som organisation kan I med fordel drage nytte af et stomp arrangement med dans og bevægelse, fordi det bidrager til at  bringe jeres medarbejdere tættere sammen og giver dem ny energi. Stomp teambuilding og workshops kan f.eks. kombineres med dans inspireret fra Afrika og Latinamerika, som er en dejlig befriende metode til at skabe motivation og engagement blandt kollegerne, så virksomheden i fællesskab kan præsterer optimalt.

Stomp med dans og bevægelse er det perfekte redskab til jer, der ønsker at få pulsen op og smilet frem på læberne. Især afrikansk og latinamerikansk dans er med sin livsglæde og de levende rytmer effektiv til at forny energien og give et frisk pust og hjælper med at slippe tankerne løs og åbne horisonten mod noget andet f.eks. efter en lang dag foran skærmen.

Et stomp teambuilding program med dans og bevægelse kan eksekveres på mange forskellige måder og giver et frisk pust og et tiltrængt afbræk i f.eks. en personaledag, ved et seminar eller et kursus – mulighederne er mange, og det er helt op til jer, hvordan I ønsker jeres arrangement skal forløbe.  Det kan også nemt kombineres med body percussion eller sang. Under alle omstændigheder er stomp med dans og bevægelse en sikker investering for virksomheder, der både ønsker et anderledes og underholdende indslag, som samtidig styrker organisationskulturen.

Vi planlægger og tilrettelægger et arrangement, der er tilpasset netop jeres ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakte os for forespørgsel på stomp teambuilding med dans og bevægelse.

Kontakt os uforpligtende for info og booking af stomp teambuilding med dans & bevægelse på [email protected] eller tlf. 6910 3350.

Læs hvad kunderne udtaler >

.