Teambuilding

Løft motivationen i virksomheden med stomp teambuilding

Stomp, der betyder at trampe eller at stampe, består af alle mulige bevægelser, f.eks. beats og trommelyde, der kan frembringes med rekvisitter fra hverdagen som f.eks. koste, fejeblade, tønder og spande.

Stomp teambuilding er et rytmisk og musikalsk arrangement, der henvender sig til virksomheder, organisationer og foreninger, hvis mål er at styrke sammenholdet og samarbejdet blandt medarbejderne på arbejdspladsen.

Et arrangement som dette er en anderledes og utraditionel form for teambuilding, der bryder med virksomhedshierarkiet og medarbejdernes vante roller og yderligere åbner op for kommunikationen på tværs af afdelinger. På denne måde er alle på lige fod, hvilket er med til at fremme fællesfølelsen og ansvarsfølelsen blandt medarbejderne – og alle kan deltage, da det ikke kræver nogen form for musikalske kompetencer.

Omdrejningspunktet for teambuilding eventet er selve den kreative, rytmiske proces og i mindre grad resultatet. Det er selvfølgelig en fordel, hvis arrangementet ender med at lyde godt, men det handler om at være med og samarbejde på en sjov og forfriskende måde. Dette skaber motivation og engagement hos den enkelte medarbejder, hvilket både gavner virksomhedens kultur og performance.

Teambuilding med stomp er et effektivt og underholdende indslag til f.eks. en personaledag, på et kursus, til den årlige sommerfest eller julefrokost.

Teambuilding eventet vil typisk bestå af en introduktion, hvorefter de alternative instrumenter tages i brug og der øves.  Hele arrangementet ender til sidst med et lille show udført af alle medarbejderne, der f.eks. kan fremvises for et publikum eller blot kan nydes af deltagerne – Det er helt op til jer.

Med denne form for teambuilding vil jeres virksomhed få ny, positiv energi, der kan mærkes fra det øjeblik arrangementet skydes i gang – Stomp gør jeres medarbejdere til ét samlet team.

Vi tilbyder grundig forberedelse og rådgivning i forbindelse med stomp teambuilding samt efterspurgte og anerkendte instruktører, der alle er professionelle rytmiske musikere med mange års erfaring i at lave teambuilding for virksomheder.

Få hurtigt svar på spørgsmål vedrørende info og booking af Stomp Teambuilding. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf. 2380 5138  eller [email protected] og lad os hjælpe.

Læs mere om stomp til sommerfest